Tuulilasit korjaus ja vaihto

Tuulilasi rikki!

Kivi, nasta tai muu osa teki tuulilasiin iskemän tai rikkoi sitä pahemmin.
Korjaamme tai vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin nopeasti ja edullisesti.
Annamme asennukseen, tuulilasiin ja varaosiin 1 - vuoden tyytyväisyystakuun.
Käytämme vain alkuperäisiä tarvikevaraosia ja tuulilaseja jotka ovat vakuutusyhtiöiden ja auton valmistajan hyväksymiä.

  • TARKISTA ONKO TUULILASIVAKUUTUSTA. Jos sinulla on tuulilasivakuutus tee heti vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi. Estä mahdollisimman pian tarralla tai teipillä kosteuden ja lian pääsy tuulilasin kiveniskemään.
  • KORJATTAVISSA OLEVAT KIVENISKEMÄT. Pienet kiveniskeytymät tuulilasissa, jotka ovat korjattavissa korvataan useinmiten tuulilasivakuutuksesta ilman omavastuuta. Ilmoita meille vakuutusyhtiösi nimi ja saamasi vahinkotustunnus. Kiveniskemän korjaus maksaa n. 40-80€ iskemästä/iskemistä riippuen.
  • TUULILASIA EI VOIDA KORJATA. Tuulilasivakuutus korvaa uuden tuulilasin vaihdon ja maksaa sinulle vakuutuksessa sovitun omavastuun verran. Ilmoita meille vakuutusyhtiösi nimi ja saamasi vahinkotustunnus. Tuo auto meille ja me vaihdamme autoon uuden tuulilasin. Lähetämme laskun tuulilasin vaihdosta vakuutusyhtiölle. Maksat meille vakuutuksessasi sovitun omavastuu osuuden.
  • PYYDÄ TUULILASIN VAIHDOSTA TARJOUS. Tarjouksen laskemista varten tarvitsemme auton merkin ja mallin, vuosimallin ja tiedot tuulilasissa olevista varusteita. Esim. Sähköinen taustapeili, lämmitettävälasi, sadetunnistin jne. Mikäli et tiedä mitä varusteita tuulilasissa on ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.
Osoite

Sitomokuja 6 
21200 Raisio


Yhteystiedot

Sposti:
info@raisionautofiksaus.fi 
Tarjoukset/tilaukset:
040 829 2210 
Toimisto/työjohto:
045 671 6458

Linkit
Anna palautetta

Lähetä viesti ja kerro miten onnistuimme!
SMS
Sposti

Evästeet I Rekisteriseloste